Notice: Undefined variable: search in /var/www/nikolay.punko/data/www/teplo-komfort.com.ua/route.php on line 0

Notice: Undefined variable: replaces in /var/www/nikolay.punko/data/www/teplo-komfort.com.ua/route.php on line 0
ПП «Тернопіль Тепло-Комфорт» пропонує стабілізатори :: Новини :: ПП «Тернопіль Тепло-Комфорт»

ПП «Тернопіль Тепло-Комфорт» пропонує стабілізатори

Кількість побутових приладів з кожним роком не контрольовано зростає, збільшуючи навантаження на міську мережу. Відтак, напруга в мережі не завжди стабільна. Різкі стрибки напруги, які часто трапляються, здатні вивести з ладу електроприлади.

Стабілізатор напруги - єдиний надійний засіб захисту ектропристроїв від перепадів напруги, який здатний ефективно протистояти стрибкам напруги під час аварій на підстанціях або в період пікових навантажень.

Питання придбання стабілізатора особливо актуальне в тому випадку, якщо вартість побутового пристрою в кілька разів вища від вартості самого стабілізатора.

Стабілізатори напруги виробництва компанії ЛВТ призначені для роботи в однофазній електромережі 220В (50Гц) з побутовими електроприладами І мають декілька модифікацій з потужністю споживання відповідно до 250Вт, ЗООВт або 600Вт.

Пристрої належать до стабілізаторів релейного типу з мікропроцесорним управлінням та системою самодіагностики. В стабілізаторах використовуються тороїдальні автотрансформатори, що забезпечують малі габарити та високий ККД. На всі моделі надається гарантія 1 рік.

Більш детально про стабілізатори